„STEAM je obrazovni pristup učenju koji koristi znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku kao pristupnice za vođenje dijaloga i kritičkog razmišljanja učenika. Krajnji rezultat programa je da učenici poduzimaju promišljene rizike, ustraju u rješavanju problema i prihvaćaju suradnju i rad kroz kreativni proces. Kroz takav način obrazovanja, djeca postaju inovatori, lideri i učenici 21. stoljeća!”

                                                                          Education closet

Product Image

Razvojni team

Naš razvojni team uključuje ekipu koja se u podučavanju STEAM programa pronašla iz različitih područja edukacije djece predškolske i školske dobi.

Team Member

Alan Mate Orlić

idejni začetnik i direktor

na konceptu programa Tinker Labs radi već godinama, a najveća su mu inspiracija kćeri Olivia i Adriana. Doktorat iz filozofije i povijesti umjetnosti zaradio je na njujorškom sveučilištu, a u Hrvatsku se doselio prije 5 godina gdje se nada ostati širiti ljubav prema integraciji znanosti i umjetnosti.

Team Member

Sara Hocenski

Learning centre manager and teacher

po struci magistra edukacije engleskog i hrvatskog jezika i književnosti, a po završetku fakulteta četiri je školske godine radila kao profesor engleskog jezika u Helen Doron školi gdje se upoznala s konceptom alternativnih škola i pomicanja granica edukacije djece van okvira državnog školstva.

Team Member

Tajana Jakuš

Tinker Labs teacher

magistra je primarnog obrazovanja te uskoro završava svoj doktorat iz pedagogije i kulture suvremene škole. Nakon dugogodišnjeg iskustva u državnim školama priključila se Tinker Labs teamu gdje predaje i sudjeluje u metodičkom oblikovanju nastave.

Imate pitanja za nas?
Kontaktirajte nas

f