LJETNI KAMP I ROĐENDANI

LJETNI KAMP

TINKER LJETNI KAMP

Tinker Ljetkni Kamp posebno je osmišljen za ljetne praznike.

Tinker Kamp posebno je osmišljen ljetni tečaj koji svakom djetetu može osigurati mnoštvo zabave i neformalnog učenja tijekom školskih praznika. Djeca će uživati u avanturama Leonarde i Nikole kroz poseban jednotjedan tečaj koji se sastoji od 15 školskih sati kroz 5 radnih dana, u prijepodnevnim ili poslijepodnevnim satima. Savršena prilika za uvod u STEAM ili za nastavljanje učenja kod djece koja su za znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku već zainteresirana.

ROĐENDANI

TINKER ROĐENDANI

Zabavan i edukativan način proslave rođendana.

Tinker rođendan vaša je prilika da svome djetetu omogućite nezaboravnu rođendansku proslavu na poseban način. Kroz 3 školska sata djeca će sami izvoditi eksperimente vođeni našim kvalificiranim učiteljima te naučiti osnove teme i područja koji slavljenicu ili slavljenika najviše zanimaju (neke od zanimljivih tema su postanak dinosaura, kako nastaju mjehurići od sapunice, inženjerski izazovi s Lego kockicama, mali kemijski eksperimenti, životinjsko carstvo i slično). Kontaktirajte nas za više informacija.

PRIJAVI SE NA BESPLATNI OGLEDNI SAT

Jednostavno ispuni obrazac

KAKO SE PRIJAVITI?

NAŠ PROCES PRIJAVE

KORAK 1. – Kontaktirajte nas

Ostavite svoje kontakt podatke. Možemo dogovoriti besplatni ogledni sat za vaše dijete. Ukoliko ne vidite svoj grad ili područje na popisu centara, obavijestit ćemo vas čim centar postane dostupan na toj lokaciji.

KORAK 2. – dođite na besplatni ogledni sat

Pozivamo vas i vaše dijete da sudjelujete na besplatnom oglednom satu i iz prve ruke vidite kako su naše lekcije zabavne i edukativne.

KORAK 3. – upišite se

Odlučite je li Tinker Labs za vaše dijete i javite nam ukoliko se želite upisati na program. Kontaktirat ćemo vas za više informacija.

Želite čuti više o nama?

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.“

Procitaj vise!