O Nama

TINKER LABS METODA

NAŠE TEMELJNE VRIJEDNOSTI

TINKER LABS LEĆA

Jednom kada se upoznaju s metodom predstavljanja novih tema, naši učenici razviju vještine za kritički pristup različitim problemima, nešto što od milja nazivamo «kroz Tinker Labs leću». Ova leća pomaže djeci doživjeti svijet iz različitih perspektiva. Radije nego da samo uče matematiku, primjerice, oni uče kako pogledati predmet ili problem koristeći integrirani STEAM pristup za rješavanje problema. To je ono što čini Tinker Labs pristup učenju drugačijim od konvencionalnih metoda podučavanja. On je osmišljen kako bi donosio cjelovit i integriran pristup kritičkom razmišljanju i rješavanju problema; karakteristike koje idu dalje od definiranih školskih predmeta.

Ohrabrujemo interdisciplinarni pristup koji ne razdvaja STEAM discipline već među njima traži veze.

STEAM predmete uvodimo sudjelovanjem u izradi projekata koji su poput odskočnih dasaka za vođenje učenika kroz propitkivanje, dijalog i kritičko mišljenje.

Naši posebno educirani učitelji promoviraju otvoreno okruženje gdje se učenici motiviraju da istražuju teme kroz pokuse koristeći najsuvremeniju opremu.

Pomažemo izgraditi STEAM pismenost koja pravi vezu između školstva, posla, zajednice te globalnog poduzetništva i zanimanja budućnosti.

Promičemo znatiželju, kreativnost, učinkovitu komunikaciju, rješavanje problema i kritičko mišljenje, koji su navike uma i vještine za preživljavanje u 21. stoljeću.

Svaki je tečaj obogaćen posebno osmišljenim udžbenicima, slikovnicama, rekvizitima i didaktičkim igrama koje realiziraju učenje o STEAM pojmovima kroz zabavne aktivnosti.

PRIJAVI SE NA BESPLATNI OGLEDNI SAT

Jednostavno ispuni obrazac

KAKO SE PRIJAVITI?

NAŠ PROCES PRIJAVE

KORAK 1. – Kontaktirajte nas

Ostavite svoje kontakt podatke. Možemo dogovoriti besplatni ogledni sat za vaše dijete. Ukoliko ne vidite svoj grad ili područje na popisu centara, obavijestit ćemo vas čim centar postane dostupan na toj lokaciji.

KORAK 2. – dođite na besplatni ogledni sat

Pozivamo vas i vaše dijete da sudjelujete na besplatnom oglednom satu i iz prve ruke vidite kako su naše lekcije zabavne i edukativne.

KORAK 3. – upišite se

Odlučite je li Tinker Labs za vaše dijete i javite nam ukoliko se želite upisati na program. Kontaktirat ćemo vas za više informacija.

Želite čuti više o nama?

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.“

Procitaj vise!