Što radimo

Što radimo

PLAY - PASSION - PURPOSE

STEM i STEAM obrazovanje postali su moderne poštapalice koje obećaju popraviti izazov pri podučavanju novih skupina vještina potrebnih za mijenjanje budućnosti. Ali što je točno STEM i/ili STEAM, i što oni obećaju?

STEM spektar sastoji se od 4 predmeta i svih njihovih potkategorija. Međutim, mi vjerujemo da je uključivanje umjetnosti u STEM model nužnost. Umjetnost daje ključan element u proces inovativnog razmišljanja koji se u umu događa holistički. Kada se radi o ovoj vrsti razmišljanja djeca su geniji, jer još nisu počeli svrstavati pojave u određene discipline. Zašto razdvojiti ključan dio procesa kako doživljavamo svijet (umjetnički) od obrazovnog pristupa koji je osmišljen kao meta-disciplina koja pomiče granice kreativnosti?

U Tinker Labsu razvili smo nekoliko programa za djecu 4-16 godina koji su osmišljeni kako bi obogatili i nadopunili njihovo klasično obrazovanje. Naš cilj nije učiti djecu ono što moraju znati kako bi prošli standardizirane testove, već uključiti njihovu urođenu znatiželju i nadahnuti ih da propitkuju svijet oko sebe.

  • Svaki od naših programa sadrži 40 nastavnih sati
  • Program prati akademsku školsku godinu
  • 40 je nastavnih sati podijeljeno u 4 dijela po 10 jedinica
  • Svaki radni udžbenik prati po 10 nastavnih jedinica
  • Svi su naši učitelji certificirani i osposobljeni predavati po Tinker Labs metodi
  • Male skupine, do najviše 10 učenika, dopuštaju personalizaciju iskustva učenja
  • Svaki Tinker Labs centar osmišljen je poput laboratorija koji inspirira inovativni proces
  • Svaki program osmišljen je u skladu sa sposobnostima određenih uzrasta (predškolski, školski)
  • Program uvodi ključne teme i koncepte koje proširuje sa svakom nastavnom godinom
  • Progresija tečajeva osmišljena je kako bi uključila što više koncepata svake godine te kao nadogradnja znanja i vještina usvojenih na tečajevima prethodnih godina

PRIJAVI SE NA BESPLATNI OGLEDNI SAT

Jednostavno ispuni obrazac

KAKO SE PRIJAVITI?

NAŠ PROCES PRIJAVE

KORAK 1. – Kontaktirajte nas

Ostavite svoje kontakt podatke. Možemo dogovoriti besplatni ogledni sat za vaše dijete. Ukoliko ne vidite svoj grad ili područje na popisu centara, obavijestit ćemo vas čim centar postane dostupan na toj lokaciji.

KORAK 2. – dođite na besplatni ogledni sat

Pozivamo vas i vaše dijete da sudjelujete na besplatnom oglednom satu i iz prve ruke vidite kako su naše lekcije zabavne i edukativne.

KORAK 3. – upišite se

Odlučite je li Tinker Labs za vaše dijete i javite nam ukoliko se želite upisati na program. Kontaktirat ćemo vas za više informacija.

Želite čuti više o nama?

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.“

Procitaj vise!