Tko smo?

Tko smo?

NAŠA PRIČA

Naša priča počinje 2012. godine kada su se osnivač i njegova supruga preselili iz New Yorka u Hrvatsku sa svojom trogodišnjom kćerkom i započeli svoj posao kao franšizeri jedne škole engleskog jezika. Nakon što su četiri godine uspješno vodili svoje poslovanje te nakon godina planiranja i istraživanja, odlučili su osmisliti vlastiti franšizni sustav koji bi popunio veliku rupu na tržištu. 2016. godine Tinker Labs otvorio je svoja vrata prvog centra u Osijeku u Hrvatskoj.

Nakon godina opsežnog istraživanja o različitim svjetskim sustavima obrazovanja, primijetili smo da ne postoji zajednički čimbenik koji se može pronaći u svim institucionalnim sustavima obrazovanja: svi oni razdvajaju znanje u različite kategorije koje se kasnije podučavaju kao samostalni školski predmeti. Također smo primijetili da bi dječja urođena znatiželja za ispitivanjem svijeta oko sebe bila bolje ispunjena kada bi djeca imala prostor u kojem slobodno mogu istraživati, proučavati i pitati pitanja o pojavama koje ih najviše zanimaju. Shvaćamo važnost i neophodnost učenja od jednostavnijih ka složenijim pojmovima (moramo naučiti matematiku i fiziku ako želimo izgraditi most), ali također uzimamo u obzir dječju potrebu da njihov svijet bude osmišljen tako da im znatiželja slobodno vlada (zamislite dopustiti djetetu da sagradi pravi most pritom učeći, metodom pokušaja i pogreške, o zakonitostima matematike i fizike). S ovim smo ciljem u vidu osmislili grupe tečajeva koji služe poput metaforičkog mosta između dječjeg prirodnog afiniteta za igrom i strukturalnih zahtjeva tradicionalnog sustava obrazovanja.

NAŠ TIM

Od samoga otvaranja naš se tim širi te sada uključuje i developere, učitelje, grafičke dizajnere i administratore. Svi oni rade zajedno kako bi izgradili franšizni sustav u nadi da se Tinker Labs proširi po cijelom svijetu.

POSTANI FRANŠIZER

jeste li zainteresirani otvoriti Tinker Labs centar u svome gradu?

PRIJAVI SE NA BESPLATNI OGLEDNI SAT

Jednostavno ispuni obrazac

KAKO SE PRIJAVITI?

NAŠ PROCES PRIJAVE

KORAK 1. – Kontaktirajte nas

Ostavite svoje kontakt podatke. Možemo dogovoriti besplatni ogledni sat za vaše dijete. Ukoliko ne vidite svoj grad ili područje na popisu centara, obavijestit ćemo vas čim centar postane dostupan na toj lokaciji.

KORAK 2. – dođite na besplatni ogledni sat

Pozivamo vas i vaše dijete da sudjelujete na besplatnom oglednom satu i iz prve ruke vidite kako su naše lekcije zabavne i edukativne.

KORAK 3. – upišite se

Odlučite je li Tinker Labs za vaše dijete i javite nam ukoliko se želite upisati na program. Kontaktirat ćemo vas za više informacija.

Želite čuti više o nama?

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.“

Procitaj vise!