Tematski dječji rođendani

Tinker organizacija rođendana za djecu vaša je prilika da svome djetetu omogućite nezaboravnu rođendansku proslavu na poseban način. Kroz 2 sata (120 minuta) djeca će sama izvoditi eksperimente vođene našim kvalificiranim učiteljima te naučiti osnovne teme i područja koja slavljenicu ili slavljenika najviše zanimaju. Nudimo 10 različitih tema iz raznih STEAM područja za djecu uzrasta od 4-12 godina. Sve ideje za dječji rođendan možete pronaći u nastavku, a za više informacija za organizaciju STEAM dječjeg rođendana nas kontaktirajte.

tinker-rodjendani-2022-800-600-SP(1)
Bijeli kvadrat s crvenim isprekidanim obrubom.

ROĐENDANSKI PAKETI ZA DJECU

PAKET S

(do 10 djece)

PAKET M

(do 15 djece)

PAKET L

(do 20 djece)

Rođendan uključuje:

Rođendan uključuje:

Rođendan uključuje:

Edukatore

Digitalna pozivnica

Materijali

Pribor i grickalice

Fotografiranje

Poklon za slavljenika i uzvanike

Edukatore

Digitalna pozivnica

Materijali

Pribor i grickalice

Fotografiranje

Poklon za slavljenika i uzvanike

Sladoledna torta

Edukatore

Digitalna pozivnica

Materijali

Pribor i grickalice

Fotografiranje

Poklon za slavljenika i uzvanike

Sladoledna torta

Dječji šampanjac

TEMATSKI ROĐENDANI ZA DJECU
Ilustracija bijelog vulkana na žutoj podlozi.

Laboratorij kemijskih reakcija
Ova nezaboravna dječja rođendanska proslava oduševit će djecu svih uzrasta jer je zabava zagarantirana uz Tinker laboratorij za kemičare – očekuju vas kemijske reakcije, pokusi i eksperimenti uz epruvete, kute i sav pribor i kemikalije.

Fantastični dinosauri
Dinosauri i drevna Zemljina prošlost, iskapanje fosila poput arheologa i paleontologa, u kutama i zaštitnim naočalama uz izradu fosilnih ostataka kao uspomenu na ovu nezaboravnu dječju rođendansku zabavu. ROAR! Sve to omogućit će vam ovaj zabavan Tinker rođendan.

Postani inženjer i arhitekt!
Proslava rođendana za djecu uz aktivne inženjerske izazove – gradit ćemo i rušiti, projektirati i natjecati se, zabavljati izrađujući zgrade i mostove, slažući lančane reakcije i planirajući gradove.

Zabavni pokusi iz fizike
Upoznajmo čudesan svijet oko nas kroz prizmu različitih pokusa iz fizike – kako se ponašaju sile, zašto neka akcija ima i reakciju, što o svijetu možemo naučiti kroz eksperimente i praktičnu zabavu? Kakve veze mjehurići i sapunica imaju s fizikom? Zabavimo se zajedno i saznajmo!

Znanost ili magija
Ovaj misteriozni rođendan za djecu proslavit ćemo poput mađioničara znanstvenika – možda nas varaju oči, a možda za sve imamo logično objašnjenje. Zabavit ćemo se uz magične pokuse. Postanite najveći frajeri i frajerice u društvu koristeći znanost!

Forenzičari – ekipa za očevid
Netko je provalio u laboratorij Tinker Labsa i ukrao pribor za pokuse! Na ovoj nezaboravnoj organiziranoj dječjoj rođendanskoj zabavi postanite kriminalistički forenzičari, otkrijte provalnika i zabavite se otkrivajući otiske prstiju i uzorke pod UV svjetlom.

Oprez: Struja
Digla nam se kosa na glavi od ove teme. Možete li vjerovati da ćemo na ovom rođendanu učiti o struji kroz pokuse? Napraviti bateriju od blata ili spojiti strujni krug od limuna. Električna dječja zabava zagarantirana.

Ljigavi rođendan
Dovoljna je jedna riječ: SLIME! Osim što ćemo napraviti nekoliko različitih oblika i boja, zabavit ćemo se i kroz eksperimente uz druge ljigave i čudesne izume.

Astronauti u svemiru
Otputujmo zajedno u svemir praveći rakete u Tinker rođendanskom laboratoriju u kojemu ćemo poput astronauta hodati po mjesecu i proslaviti rođendan među zvijezdama i planetima.

Ilustracija bijelog globusa na ljubičastoj podlozi.

Put oko svijeta kroz eksperimente
Zaputimo se zajedno na put oko svijeta kroz ovu tinkerastičnu tematsku rođendansku zabavu u kojoj ćemo putovati iz zemlje u zemlju pritom praveći eksperimente za koje su zaslužni različiti znanstvenici. čekaju na Newton, Tesla, Curie i mnogi drugi. Vežite se, polijećemo!

PRIJAVITE SE ZA TINKER ROĐENDAN