Tinker rođendani

Tinker rođendan vaša je prilika da svome djetetu omogućite nezaboravnu rođendansku proslavu na poseban način. Kroz 2 sata (120 minuta) djeca će sama izvoditi eksperimente vođene našim kvalificiranim učiteljima te naučiti osnovne  teme i područja koja slavljenicu ili slavljenika najviše zanimaju. Nudimo 10 različitih tema iz raznih STEAM područja za djecu uzrasta od 4-12 godina. Kontaktirajte nas za više informacija.

tinker-rodjendani-2022-800-600-SP(1)
home-1_section_01_1

PAKETI ROĐENDANA

PAKET S

(do 10 djece)

PAKET M

(do 15 djece)

PAKET L

(do 20 djece)

Rođendan uključuje:

Rođendan uključuje:

Rođendan uključuje:

Edukatore

Digitalna pozivnica

Materijali

Pribor i grickalice

Fotografiranje

Poklon za slavljenika i uzvanike

Edukatore

Digitalna pozivnica

Materijali

Pribor i grickalice

Fotografiranje

Poklon za slavljenika i uzvanike

Sladoledna torta

Edukatore

Digitalna pozivnica

Materijali

Pribor i grickalice

Fotografiranje

Poklon za slavljenika i uzvanike

Sladoledna torta

Dječji šampanjac

TEME ROĐENDANA

Laboratorij kemijskih reakcija
Ova nezaboravna rođendanska proslava oduševit će djecu svih uzrasta jer je zabava zagarantirana uz Tinker laboratorij za kemičare – očekuju vas kemijske reakcije, pokusi i eksperimenti uz epruvete, kute i sav pribor i kemikalije.

Fantastični dinosauri
Dinosauri i drevna Zemljina prošlost, iskapanje fosila poput arheologa i paleontologa, u kutama i zaštitnim naočalama uz izradu fosilnih ostataka kao uspomenu na ovu nezaboravnu rođendansku zabavu. ROAR! Sve to omogućit će vam ovaj Tinker rođendan.

Postani inženjer i arhitekt!
Proslava rođendana uz aktivne inženjerske izazove – gradit ćemo i rušiti, projektirati i natjecati se, zabavljati izrađujući zgrade i mostove, slažući lančane reakcije i planirajući gradove.

Zabavni pokusi iz fizike
Upoznajmo čudesan svijet oko nas kroz prizmu različitih pokusa iz fizike – kako se ponašaju sile, zašto neka akcija ima i reakciju, što o svijetu možemo naučiti kroz eksperimente i praktičnu zabavu? Kakve veze mjehurići i sapunica imaju s fizikom? Zabavimo se zajedno i saznajmo!

Znanost ili magija
Ovaj misteriozni rođendan proslavit ćemo poput mađioničara znanstvenika – možda nas varaju oči, a možda za sve imamo logično objašnjenje. Zabavit ćemo se uz magične pokuse. Postanite najveći frajeri i frajerice u društvu koristeći znanost!

Forenzičari – ekipa za očevid
Netko je provalio u laboratorij Tinker Labsa i ukrao pribor za pokuse! Na ovoj nezaboravnoj rođendanskoj zabavi postanite kriminalistički forenzičari, otkrijte provalnika i zabavite se otkrivajući otiske prstiju i uzorke pod UV svjetlom.

Oprez: Struja
Digla nam se kosa na glavi od ove teme. Možete li vjerovati da ćemo na ovom rođendanu učiti o struji kroz pokuse? Napraviti bateriju od blata ili spojiti strujni krug od limuna. Električna zabava zagarantirana.

Ljigavi rođendan
Dovoljna je jedna riječ: SLIME! Osim što ćemo napraviti nekoliko različitih oblika i boja, zabavit ćemo se i kroz eksperimente uz druge ljigave i čudesne izume.

Astronauti u svemiru
Otputujmo zajedno u svemir praveći rakete u Tinker rođendanskom laboratoriju u kojemu ćemo poput astronauta hodati po mjesecu i proslaviti rođendan među zvijezdama i planetima.

Put oko svijeta kroz eksperimente
Zaputimo se zajedno na put oko svijeta kroz ovu  tinkerastičnu rođendansku zabavu u kojoj ćemo putovati iz zemlje u zemlju pritom praveći eksperimente za koje su zaslužni različiti znanstvenici. čekaju na Newton, Tesla, Curie i mnogi drugi. Vežite se, polijećemo!

PRIJAVITE SE ZA TINKER ROĐENDAN