Tečaj za djecu 12-16 godina Tinker Verse (U Najavi) - Tinker Labs

Vrhunac putovanja

Za djecu starijeg školskog uzrasta 12-16 godina.

Tinker-Verse
Bijeli kvadrat s crvenim isprekidanim obrubom.

TINKER VERSE

Ovo je naš četvrti tečaj program i kulminacija putovanja kroz istraživanje STEAM obrazovanja. Poput tečaja Tinker World, ovaj program možemo nuditi starijim učenicima uzrasta 12-16 godina koji se prvi puta upoznaju s Tinker Labs metodologijom, međutim, preporučamo da ipak prvo pohađaju Tinker Town ili Tinker World tečaj.
Program za Tinker Verse osmišljen je poput funkcionalnog laboratorija. Uzimajući u obzir alate i metode koje su do sada koristili, učenici će sami izrađivati prototipove koji će im pomoći za kreiranje vlastitih projekata i korištenje naprednijih tehnologija za izradu maketa i modela, sve u našim modernim učionicama. S obzirom na trajanje od 90 minuta, učenici će imati više vremena posvetiti se vlastitim projektima.

UDŽBENICI

TINKER VERSE

ASTROFIZIKA
DIZAJNIRANJE PROTOTIPA
MIKROBIOLOGIJA
GRAFIČKO CRTANJE
ROBOTIKA
NAPREDNA KEMIJA
OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE
MATEMATIČKE JEDNADŽBE

TINKER VERSE PLUSZA DJECU ŠKOLSKOGUZRASTA (12-16)

Ovo je posljednji tečaj. Postoje dvije pomalo različite verzije tečaja – za one koji su pohađali Tinker Town i Tinker World te za one koji su novi učenici tek upisani na Tinker Verse. Tečaj će nastaviti produbljivanje znanja o STEAM predmetima i integraciji, ali će učenicima dati i slobodu za osmišljavanje vlastitih projekata. Previđamo barem dva projekta koja će naši učenici prezentirati na Tinker Fairu. Ovdje će jedna od glavnih kvaliteta biti učeničko razumijevanje rada u skupinama kako bi razriješili probleme te doveli svoj projekt do finalnog proizvoda, ali i kako ga prezentirati drugima.

VersePlus-book-logo-300x300