Tinker Labs

Postani naš franžizerni partner i otvori svoj Tinker Labs centar!

Tinker Labs nije samo za djecu!

Prijavi se!

Upoznaj nas!

Tinker Labs nudi jedinstveni STEAM pristup koji uključuje eksperimente u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu, umjetnosti i matematici, kao i praktično učenje neophodno za budući uspjeh svakog djeteta.

Tinker Labs tečajevi namijenjeni su djeci od 3 do 12 godina, osmišljeni da nadopune i obogate redovno obrazovanje. Naša misija je razviti njihovu urođenu znatiželju i potaknuti ih da postavljaju pitanja o svijetu oko sebe.

"Tinker Labs nije samo tvrtka, već pravi pokretač promjena u obrazovanju djece diljem Hrvatske. Kroz njihovu inovativnu STEAM edukaciju, djeca ne samo da uče, već i razvijaju kreativnost, logičko razmišljanje i strast prema znanju. Kao Master franšizer, prepoznao sam veliku potrebu za takvim pristupom u našem obrazovnom sustavu, a Tinker Labs pruža nevjerojatnu podršku franšizerima, omogućavajući im da budu predvodnici u širenju ove važne misije. Partnerstvo s Tinker Labsom nije samo poslovna prilika, već prilika za oblikovanje budućnosti naše djece kroz STEAM obrazovanje." – Krešimir Bikić

Često postavljana pitanja

Kako mogu postati franšizni partner?

Ispunite obrazac ispod. Nakon prijave, poslat ćemo Vam informacije sa svim važnim informacijama o otvaranju škole.

Što je franšizni sustav?

Franšizno poslovanje način je primjene provjerenog, uspješnog poslovnog modela na vlastito poslovanje, čime se smanjuje mogućnost neuspjeha.

Kakvu podršku nudimo vlasnicima?

Franšizni partner dužan je ne samo osigurati potrebna prava i omogućiti poslovanje pod robnom markom, već i kontinuirano prenositi svoja znanja i iskustva vezana uz vođenje poslovanja.

Gdje je moguće sklopiti ugovor o franšizi?

Trenutno postoji preko 50 obrazovnih centara u Hrvatskoj, a možete nas pronaći i u Mađarskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Sjevernoj Makedoniji.

Što ako već postoji franšizni centar u mom području?

Iako je moguće da centar već postoji u vašem kraju, slobodno nas kontaktirajte bez obzira na to, a mi ćemo pronaći najbolje rješenje za vas!

Franšizni model

 • Ugovor o ekskluzivnosti teritorija
 • Stalni mjesečni prihodi
 • Franšizni tantijemi
 • Marketinška podrška

Pošaljite nam upit!

Što nudi naša franšiza?

Šest prednosti koje će vam pomoći da uspijete kao Tinker Labs franšizni partner

 • KONTINUIRANA PODRŠKA
  Dostupnost za sva vaša pitanja i upite, od otvaranja poslovanja do zapošljavanja učitelja i upravljanja centrom.
 • TINKER LABS BRAND
  Sve dostupne marketinške materijale, pripremljene za tisak, društvene mreže i personalizirane za vaš centar. Neka vam prepoznatljivost brenda pomogne pri rastu poslovanja.
 • CERTIFICIRANI SEMINARI
  Edukacijski seminari za franšizere i učitelje. Iz prve ruke saznajte kako radimo to što radimo i zašto je Tinker Labs jedinstven program zbog svog ranog uvođenja STEAM predmeta kod djece.
 • ANALIZA TERITORIJA
  Pomoć pri odabiru lokacije, dizajniranju prostora te detaljan plan kako upisati nove učenike u svoj centar.
 • ADMINISTRATIVNI SOFTWARE
  Pristup svim digitalnim materijalima za preuzimanje (za pedagoške, marketinške i administrativne zadatke) preko sigurnog centralnog sustava za upravljanje informacijama.
 • PROIZVODI
  Lako dostupni udžbenici, knjige, didaktički materijali, uključujući projekte za rad kod kuće, rekviziti i makete za rad na nastavi te svi ostali alati i predmeti potrebni za opremanje centra.

Postani franšizer!

CAPTCHA
Ovo pitanje služi za provjeru jeste li ili niste ljudski posjetitelj i za sprječavanje automatskog slanja neželjene pošte.
5 + 8 =
Rijesite ovaj jednostavni matematički zadatak. NPR. za 1+3, unesite 4.